Over Gonny

Mijn naam is Gonny van Riessen en ik ben het gezicht achter Aves Coaching. Mijn drijfveer is mensen in beweging zetten en te helpen om tot inzichten te komen.

Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk, waar ik me richt op inhoud gedreven professionals, die zich ergeren aan dat wat niet gaat zoals zij voor ogen hebben. Ik leer je om je wilskracht en discipline op een ontspannen manier in te zetten. Dat zorgt ervoor dat je snapt waarom anderen anders te werk gaan dan jij. Je bent krachtig genoeg om de controle los te laten. Hierdoor heb je meer energie en minder stress in je lijf. Je bent trots op dat je doet waar je goed in bent. Je geniet van wat jij hebt neergezet.

Als gedreven professional, waar eerlijkheid, deskundigheid en resultaat hoog in het vaandel staan, gaan we aan de slag. In een prachtig landelijke omgeving ontvang ik je graag in mijn praktijk. De omgeving staat voor ontspanning, rust en ruimte. Alle voorwaarden om tot inzicht te kunnen komen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder.

Certificering & Beroepsvereniging

Als gediplomeerd LifeCoach sta ik geregistreerd in het Centraal Register van de stichting Hoger Onderwijs Nederland SHO-Registratienummer: 65734-64841 CPION

Tevens ben ik gediplomeerd en geregistreerd runningtherapeut bij Runningtherapie Nederland.

Ik ben lid van de NOBCO, nederlandse orde voor beroepscoaches.

Gonny van Riessen