Over Gonny

Mijn naam is Gonny van Riessen en ik ben het gezicht achter Aves Coaching. Mijn drijfveer is mensen in beweging zetten om tot inzichten te komen.

Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk, waar ik me richt op inhoud gedreven professionals, die zich ergeren aan dat wat niet gaat zoals zij voor ogen hebben.

Ik heb zelf altijd het idee gehad dat ik een ander niet nodig had. Dat ik alles zelf wel kon en moest. Dat betekent dat je het altijd druk hebt en het gevoel dat je er alleen voor staat. Uiteraard is dit niet zo. Door verschillende omstandigheden besloot ik dat het anders moest. Door in beweging te komen en samen met anderen een veranderingsproces ingang te zetten, ervaar ik dat het ook anders kan!

Mijn ervaringen wil ik graag met je delen, zodat je jouw wilskracht en discipline op een ontspannen manier kunt ontdekken en in weet te zetten. Dat zorgt ervoor dat je snapt waarom anderen anders te werk gaan dan jij. Je bent krachtig genoeg om de controle los te laten. Hierdoor heb je meer energie en minder stress in je lijf. Je bent hier trots op. Je geniet van wat jij hebt neergezet.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder.

Certificering & Beroepsvereniging

Als gediplomeerd LifeCoach sta ik geregistreerd in het Centraal Register van de stichting Hoger Onderwijs Nederland SHO-Registratienummer: 65734-64841 CPION

Tevens ben ik gediplomeerd en geregistreerd runningtherapeut bij Runningtherapie Nederland.

Ik ben lid van de NOBCO, nederlandse orde voor beroepscoaches.