Werkwijze

Aves ondersteunt je in het proces van (persoonlijke) verandering. Samen zetten we de eerste stappen naar deze verandering. Ik begeleid mensen die op een kruispunt staan en niet weten hoe ze verder moeten. Mijn missie is het in beweging zetten van hoofd, hart en lijf. Door deze beweging kom jij tot inzicht, acceptatie en begrip.
Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Hoe verder je jezelf onder-zoekt, hoe meer kracht je in jezelf vindt. Vanuit die kracht kun je richting en sturing geven aan je leven. Elk moment dat je focust op dat wat jij het liefste doet, geef je twijfels en obstakels geen ruimte. Hierdoor sta je ontspannen en evenwichtig in het leven. Je voelt je vrij. Het moeten maakt plaats voor willen en geeft je het gevoel alsof je op reis bent of op vakantie. Mijn coaching is gericht op actie en interactie. Gelijkwaardigheid, vertrouwen en humor zijn daarbij de vertrekpunten.

Benieuwd wat ik in jou specifieke situatie kan betekenen?

Ik nodig je van harte uit voor een kennismakingsgesprek. Volledig kosteloos zullen we 30 minuten sparren over wat jij het liefste wilt en hoe ik je daarbij kan ondersteunen.

Q4 persoonlijke stijl analyse

De persoonlijke stijl analyse geeft inzicht in jouw manier van communiceren en gedrag. Klik hier voor meer informatie

Als specifieke wens kun je kiezen om een hardloop- of wandelsessie onderdeel te laten zijn van jouw coachingstraject.